Vacature GZ-psycholoog (K&J)/ Psychotherapeut of ervaren basispsycholoog

Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Woerden en Psychologenpraktijk Groene Hart is één praktijk met 5 GZ-psychologen, een psychotherapeut, een klinisch psycholoog en twee orthopedagogen. Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van uiteenlopende problematiek  bij kinderen, adolescenten én volwassenen.

Er wordt gewerkt met verschillende methodieken, o.a. cognitieve gedragstherapie, EMDR, schematherapie, mindfulness, ACT, oplossingsgerichte therapie, symbooldrama,  en ‘een taal erbij’. De praktijk bestaat 34 jaar en we werken zowel in de BGGZ als in de SGGZ.

 

Functie-inhoud

We zoeken een GZ-Psycholoog (kind en jeugd) / psychotherapeut of ervaren basispsycholoog voor 2 - 5 dagen per week (avonden  mogelijk), die een zelfstandige en ondernemende werkhouding heeft en die op zoek is naar een team waarin zowel zelfstandigheid als professionele afstemming met collega’s belangrijk zijn. Vereisten zijn een aantal jaren werkervaring in diagnostiek en behandeling en werkend met verschillende behandelingsmethodieken.

 

Wij bieden:

- Een uitdagende functie.
- Werken in ervaren en enthousiast team.
- Géén productie-eisen!
- Werkplek zowel in kleinschalige praktijk te Woerden als in een multidisciplinaire werkomgeving in Gezondheidscentrum Linschoten
- Aandacht voor nascholing en persoonlijke ontwikkeling
- Spelkamers met zeer ruime keuze aan spelmateriaal
- 1 x per 3 weken MDO (maandagavond).

Voor verdere informatie 0640423116, 0348417121.
Zie ook www.kinderpsychologiewoerden.nl

Sollicitaties bij voorkeur per mail aan: m.kok@psychologenwl.nl
Of per post:
Psychologenpraktijk Groene Hart
t.a.v. drs. M. Kok – van Eekelen
Blazer 9
3448WD Woerden

_DSC6937