Kosten

Deze praktijk is aangesloten bij het Mentaal Beter netwerk

Wij bieden psychologische behandelingen, zowel in de Basis GGZ (GBGGZ), als in de specialistische GGZ (SGGZ). U heeft hiervoor een geldige, tijdige en gerichte verwijzing van uw (huis)arts nodig. Onze praktijk is als franchisenemer aangesloten bij Mentaal Beter, een netwerk voor vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten. Mentaal Beter heeft met alle verzekeraars contracten, de kosten worden rechtstreeks via Mentaal Beter gedeclareerd bij uw zorgverzekering. 

Behandelingen in de GBGGZ en de SGGZ zijn verzekerd vanuit de basisverzekering. Hiervoor betaalt u géén eigen bijdrage. Wel is het wettelijke eigen risico van toepassing en eventueel een aanvullend eigen risico wanneer u dat met uw zorgverzekeraar bent overeengekomen. Voor het bedrag dat binnen uw eigen risico valt stuurt uw zorgverzekeraar u een factuur.

Als u hieromtrent vragen heeft kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar, wij raden u ook aan de polisvoorwaarden door te lezen.

De maximum tarieven worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA). U vindt deze maximumtarieven op www.mentaalbeter.nl.

In verband met wettelijke verplichtingen wordt u verzocht bij het eerste bezoek tevens een identiteitsbewijs en uw verzekeringspasje mee te nemen.

Indien de geboden hulp niet onder de verzekerde zorg valt of u er de voorkeur aan geeft zelf te betalen, dan gelden de volgende tarieven:

Intakegesprek (60 min)               € 190,-
Behandeling (sessie 45 min)       € 100, -
Verslaglegging (per 60 min)       € 100,-

De kosten kunnen dan niet gedeclareerd worden bij uw zorgverzekering.

_DSC3906

Deze praktijk is aangesloten bij het Mentaal Beter netwerk.

jong