Paulien van Duuren

GZ-psycholoog

Over mij

In 2006 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit Maastricht. Ik heb sindsdien o.a. gewerkt in de hartrevalidatie en bij een GGZ-instelling. In 2010 heb ik een opleiding Aandachtgerichte Cognitieve Therapie gevolgd en in 2016 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond.

Naast mijn werkzaamheden binnen een andere praktijk, ben ik sinds 2018 werkzaam bij Psychologenpraktijk Groene Hart voor behandeling aan (jong) volwassenen. Tevens ben ik als zelfstandige gevestigd en geef ik Mindfulness training.

Ik behandel vanuit een eclectisch kader waarbij ik elementen uit meerdere therapievormen kan inbrengen. Ik werk veel met o.a. Cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, schematherapie,  ACT, aandachtgerichte therapie en Mindfulness.

Ik streef ernaar om mensen in hun kracht en essentie te laten staan. Ik werk niet alleen klachtgericht, maar kijk ook naar wat eronder zit om daadwerkelijke veranderingen te kunnen begeleiden en heb tevens oog voor invloeden vanuit omgevingsfactoren. Kort en krachtig waar het kan, intensiever werkend aan onderliggende patronen waar nodig. Een behandeling afgestemd op wensen en mogelijkheden van de cliënt, met oog voor de wisselwerking tussen lichaam en geest.

GZ-psycholoog BIG 79038467725

Paulien van Duuren