Sandra Warga

GZ-psycholoog

Over mij

In 2002 ben ik afgestudeerd als basispsycholoog in de klinische psychologie gericht op volwassenen. Ik ben gaan werken in de chronische psychiatrie (langdurende zorg) en vervolgens in de preventieve psychiatrie en kortdurende zorg. Ik heb daar in 2008 mijn opleiding tot GZ-psycholoog afgerond.
Sinds september 2019 werk ik bij Psychologenpraktijk Groene Hart, nadat ik de afgelopen 10 jaar bij een GGZ instelling heb gewerkt in de basis- en specialistische GGZ

Het mooiste van mijn vak vind ik dat je mensen op weg kan helpen om zichzelf weer te vinden. Ook al zijn het soms maar kleine stapjes.

De eerste kennismaking is voor mij een hele belangrijke stap bij een behandeling. Is er een goede klik en voelt de cliënt zich veilig? Als dit goed zit, dan start de behandeling. Dit begint vaak met bewustwording en inzicht. Vervolgens, kijk ik samen met de cliënt wat hij of zij daarmee kan en wil. Dat betekent dat ik geen standaard werkformat heb. Het hangt allemaal af van de hulpvraag en het karakter van iemand. Iedere cliënt vraagt om maatwerk en krijgt een eigen behandelplan. Denk bijvoorbeeld aan meer inzicht gevende gesprekken, EMDR of ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

GZ-psycholoog BIG 9910704825

Sandra Warga