Contact

Aanmeldstop

Aanmeldstop

Vanwege een lange wachtlijst nemen wij momenteel geen nieuwe aanmeldingen aan. We verwachten dat deze stop tot 1 april 2020 zal duren. Vanwege de aanmeldstop zijn er momenteel géén telefonische spreekuren. Wilt u contact met ons, spreek dan een voicemailbericht in, of stuur ons hieronder een bericht, of mail ons op info@psychologenwl.nl dan bellen we u terug. 

 

Waarneming:

Bij afwezigheid van de behandelaar (bv. tijdens vakantie), kan een beroep gedaan worden op één van de collega’s in de praktijk.

 

Informatie voor verwijzers

Wilt u met ons overleggen over een verwijzing? Dan kunt u bellen op een telefonisch spreekuur óf een bericht inspreken/ een bericht via de website versturen, dan bellen we u terug.

Bij een verwijzing dient cliënt zich altijd óók zelf aan te melden op een telefonisch spreekuur. Daarnaast is er een geldige verwijsbrief van de huisarts nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Indien u aangesloten bent op Zorgdomein, kunt u ons de verwijsbrief via Zorgdomein sturen (onder de naam 'Mentaal Beter', onze franchise organisatie). Cliënt moet dan nog wel zélf naar een telefonisch spreekuur bellen om de aanmelding te bevestigen en in gang te zetten.

 

Kamer van Koophandel nummer: 63024756

Laatste update: 06-02-2020